Hoe klein kun je een groot verhaal of een grote overtuiging maken? Hoe puntig zou je het kunnen stellen, als je een statement zou moeten maken?

Oefening 1: stel dat je gedwongen zou worden een tattoo te laten zetten waarin je met taal, beeld of symboliek jouw diepste overtuiging in zou moeten uitdrukken, hoe zou deze er uit zien? Maak een ontwerp op een A4 en deel deze met je reisgenoten.
Oefening 2: een bekende oefening om grote verhalen klein te maken, is het schrijven van een zogenaamde ‘elevator pitch’. Je bent enthousiast over een idee, een product over het evangelie en brengt enkele minuten door met iemand in een lift; hoe heb jij jouw enthousiasme in die korte tijd aan hem of haar overgebracht? Welke woorden heb je gebruikt? Schrijf jouw elevator pitch, bijvoorbeeld over het evangelie.